Online könyvelés referencia
Konto Online Könyvelőiroda

Ügyfeleink véleménye az online könyvelési szolgáltatásainkról


caret-down caret-up caret-left caret-right
P. Szovák Csaba tulajdonos, Egészségtárs Kft.

"Gyógyászati segédeszközökkel kereskedik a cégem. Eddig havonta egyszer, egyben adtuk át a könyvelőnek a bizonylatokat.Ilyenkor se jutott nagyon idő átbeszélni a dolgokat, nagyon gyenge volt az információáramlás. Saját nyilvántartást kellett vezetnünk, hogy mennyi lesz a várható adó, és minden bevallás az utolsó pillanatban lett csak kész.Amióta a Konto Online Könyvelőirodát választottam sokkal több időm marad, online sok minden egyszerűsödött. Ami miatt a leginkább örülök, hogy meghoztam ezt a lépést, az az információcsere. Webes felületükön ha kell naponta többször kommunikálunk, utánajárnak elméleti kérdéseknek. Az meg a tervezhetőség szempontjából fantasztikus, hogy hó közben is látom hogyan állnak az adófizetési kötelezettségeim. Könnyebb céget vezetni a segítségükkel! Naponta eszembe jut a régi Postabank reklám: "ÓÓÓ, hogy ez eddig nem jutott eszembe!""

Lippényi Tamás, Keocko Holding Kft.

"Már a kezdetektől az ügyfelük vagyok, gyakorlatilag akkoriban találtam meg őket, amikor elkezdték ezt az online könyvelést. Én máshogy el sem tudnám már képzelni a cégeim és vállalkozásaim könyvelésének lebonyolítását. Mindent élőben kézben tudok tartani, olyan, mintha saját könyvelési osztályom lenne a cégen belül. Élőben látom az adatokat, számlákat. Óriási előnye, hogy a számlákat a könyvelő nem hasraütésszerűen könyveli le, hanem minden egyes tételről konkrét információkat tudok megadni. Természetesen a kimenő és bejövő számlák automatikusan kerülnek be a rendszerbe, így a rögzítéssel sem kell foglalkozni. A kintlévőségek és tartozások is automatikusan kezelve vannak a banki rendszeren keresztül. Nincs túlcsicsázva a felület, nincsenek fölösleges, animációk, és ez pont jó a munkához. Nemcsak hogy ajánlom másoknak is ezt a rendszert, egyszerűen elképzelni nem tudom a cégvezetést enélkül."


Horváth Dávid - Dacr Hungary Kft.

Online könyvelés referencia ügyfelünk

Szeretne Ön is könyvelőirodánk elégedett ügyfelei közé tartozni?

Kérjen ajánlatot
online könyvelésre!

Töltse ki űrlapunkat

Hívja könyvelőirodánkat munkaidőben!

+36 1 612 7334

Írja meg kérdését,
igényét e-mailben!

info@kontoonline.hu

Kérjen visszahívást munkatársunktól!

Visszahívást kérek!


Online könyvelés referencia - Ügyfeleink mondták a Konto Online Könyvelőiroda könyvelési szolgáltatásairól

P. Szovák Csaba tulajdonos, Egészségtárs Kft.

"Gyógyászati segédeszközökkel kereskedik a cégem. Eddig havonta egyszer, egyben adtuk át a könyvelőnek a bizonylatokat. Ilyenkor se jutott nagyon idő átbeszélni a dolgokat, nagyon gyenge volt az információáramlás. Saját nyilvántartást kellett vezetnünk, hogy mennyi lesz a várható adó, és minden bevallás az utolsó pillanatban lett csak kész.
Amióta a Konto Online Könyvelőirodát választottam sokkal több időm marad, online sok minden egyszerűsödött. Ami miatt a leginkább örülök, hogy meghoztam ezt a lépést, az az információcsere. Webes felületükön ha kell naponta többször kommunikálunk, utánajárnak elméleti kérdéseknek.
Az meg a tervezhetőség szempontjából fantasztikus, hogy hó közben is látom hogyan állnak az adófizetési kötelezettségeim. Könnyebb céget vezetni a segítségükkel! Naponta eszembe jut a régi Postabank reklám: "ÓÓÓ, hogy ez eddig nem jutott eszembe!""

Csatári Olga, külkereskedelmi szolgáltatások

„Azért választottam az online könyvelést, mert fontos számomra, hogy naprakészen tudjam követni vállalkozásom könyvelését. Tetszett az is, hogy online fel tudom tölteni a számláimat, nem kell személyesen felkeresnem a könyvelőmet. Ha bármilyen kérdésem van, az üzenőfalon keresztül feltehetem és gyors választ kapok. Mindenképpen ajánlanám másoknak is.”

Dr. Szabóné Hegedűs Éva

„Az is fontos szempont volt, hogy ne fix legyen a szolgáltatás díja, hanem sávos, ahogyan a vállalkozásom változik, annak megfelelően változik az ár is. Az árképzés korrekt és figyelembe veszi az aktuális pénzügyi helyzetet. Minden kérdésre kitartóan és körültekintően válaszoltok, akár linkekkel alátámasztva, továbbmagyarázva és eddig mindig 24 órán belül.”

Lukács György, ZEG-HŐ Kft.

“Nagyon precíz, gyors munkát végeznek, a felmerült kérdéseimre gyors, szakszerű válaszokat adnak.
A cégem könyvelése naprakészen átlátható, a határidőkre figyelmeztető értesítéseket küldenek. A könyvelőfelületük kezelése ügyfélbarát.
Nem bántam meg a döntésemet, hogy könyvelésemet a Kontó Online Könyvelőiroda Kft.- re bíztam, másoknak is bátran ajánlom.”

Horváth Dávid, Dacr Hungary Kft.

“Sok külföldi partnerünk van, így a legváltozatosabb igények lépnek fel nálunk. A Kontó Online IT csapata rengeteg fejlesztéssel támogatta munkánkat, a könyvelők pedig rugalmasan álltak a nem mindennapos kérdésekhez is. Cégünk indulása óta ők a könyvelőnk és ez nem fog változni a jövőben sem.”

Balaton Tamás, Balainfo

„Egyszerű egyéni vállalkozásom könyvelése egyre nagyobb teherré vált számomra, így úgy döntöttem könyvelőt keresek. A legtöbb könyvelő viszont személyes kapcsolatot igényelt, amit nem tudtam egyeztetni nagyon sűrű időbeosztásommal, mivel a vállalkozás mellett, még tanárként is dolgozom. Más neves könyvelőirodák szolgáltatásaihoz plusz időt és energiát kellett volna befektetnem, így tettem egy próbát a Kontó Online Könyvelőirodával. Kezdeti tapasztalataim nagyon pozitívak, a könyveléshez szükséges adatokat rögzítem a webes felületükön és a többit ők végzik. Nagyon segítőkészek, és figyelnek minden részletre, ami szükséges, hogy cégem könyvelése tökéletes legyen.”

Könyvelés referencia - Konto Online Könyvelőiroda

Szeretné kötelezettségek nélkül, ingyen kipróbálni az online könyvelést?

Próbálja ki a Konto Online Könyvelőiroda online könyvelő megoldásának demó verzióját!