Hívja irodánkat!

+36 1 612 7334

Érdeklődjön
e-mailben!

info@kontoonline.hu

Kérjen ajánlatot egy perc alatt!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek


Konto Online Könyvelőiroda kapcsolat

Konto Online Könyvelőiroda Budapest – Címünk

1132 Budapest, Váci út 64. C

A könyvelőiroda Budapest belvárosában, a Nyugati pályaudvar közelében található.

Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel (M3 metró Lehel tér és Dózsa György út megállók) és gépkocsival is.

Könyvelőiroda telefonszám

+36 1 612 7334

Konto Online Könyvelőiroda e-mail cím

info@kontoonline.hu

Könyvelő iroda nyitvatartás

Hétfő-csütörtök: 9.00-17.00
Péntek: 9.00-15.00

Panasz, illetve visszaélés bejelentések

2023 május 25-én megjelent a Magyar Közlönyben a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény. Ez minden könyvelőirodára, így a Kontó Online Könyvelőirodára is vonatkozik 2023 július 24-től.

A Kontó Online Könyvelőiroda panaszok kivizsgálásáért felelős megbízottja Bodó Zalán ügyvezető. Az esetleges panasz, vagy visszaélés bejelentésére elektronikus módon a panasz (kukac) kontoonline . hu címre történő elektronikus üzenet küldésével van lehetőség.


Konto Online Könyvelőiroda Budapest - Együttműködő partnereink

 

Pénzügyi-számviteli rendszerünk (PÉNZSZÁM) szállítója – Financia Kft.

A Konto Online Könyvelő iroda könyvelő munkatársai a Financia Kft. PÉNZSZÁM pénzügyi-számviteli rendszerét alkalmazzák a könyvelési feladatok végrehajtása során.

A Financia Kft. a pénzügyi számviteli rendszer fejlesztése során a moduláris felépítést és a rugalmas bővíthetőséget is szem előtt tartotta.

A PÉNZSZÁM pénzügyi-számviteli rendszer alapmegoldásának szolgáltatásai teljes mértékben megfelelnek a kettős könyvvitellel szemben támasztott igényeknek:. folyószámla és ÁFA analitika, teljes körű főkönyvi könyvelés és mérlegkimutatások. Az opcionális kiegészítő modulok további speciális funkciókat kínálnak.

További információk a gyártó weboldalán: www.financia.hu


 

Online integrált számlázó rendszer: szamlazz.hu

A szamlazz.hu és mobilverziója, a MostSzámlázz, a legnépszerűbb hazai felhő-alapú számlázóprogram. A mikro-, kis-, és középvállalkozások online számlázóját mára olyan piacvezető cégek is használják, mint a Sziget, a Libri, vagy a jegy.hu.

A szamlazz.hu rendszerében létrehozott bevételi számlák a Konto Online Könyvelő iroda online könyvelési rendszerébe automatikusan bekerülnek.

Az aktuális számviteli szabályoknak mindig megfelelő online számlázórendszer teljes értékű, azaz a számlázáshoz szükséges összes alapfunkciót tartalmazó változata korlátozások nélkül, ingyen elérhető.
Fő erőssége nem csupán az automatizált számlakibocsátás, hanem az a rengeteg járulékos szolgáltatás, amivel megkönnyíti a vállalkozások életét: automatizált díjbekérő, kifizetettség nyilvántartása, digitális archiválás, számlázás API-n keresztül, tömeges, számlakibocsátás, céginformációk lekérdezése, főkönyvi és NAV pénztárgép feladás.

További információk a gyártó weboldalán: www.szamlazz.hu


 

Online marketing tanácsadás: online-marketing-tanacsado.hu

Az online-konyvelo-iroda.hu teljes körű online marketing feladatait, a weblap elkészítését és folyamatos frissítését, a Google Ads kampányunk kezelését az online-marketing-tanacsado.hu látja el.

Szolgáltatásaik közé weblapok elkészítése, weblap szövegírás, keresőmarketing, SEO, weboldalak frissítése, Google Analytics elemzés, Google Ads kampányok kezelése, közösségi média jelenlét és kampányok (LinkedIn, Facebook) és marketing tanácsadás tartoznak.

További információk az Online Marketing Tanácsadó weboldalán: online-marketing-tanacsado.hu


Ajánlatot szeretne kérni, vagy kérdése van az online könyveléssel kapcsolatban?

Írjon nekünk vagy igényeljen visszahívást munkatársunktól!