Online könyvelés árak - Könyvelési díjaink

Konto Online Könyvelőiroda árlista


Konto Online Könyvelőiroda - Online könyvelés árak

Számunkra fontos, hogy korszerű, hatékony és minőségi könyvelési szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek versenyképes áron.

Nem szeretnék a legolcsóbb könyvelőiroda lenni, viszont az általunk kínált könyvelési szolgáltatások ár-érték arányban rendkívül kedvezőek.

A Konto Online Könyvelő iroda által kínált online könyvelés árak kialakítása révén ügyfeleink csak a ténylegesen elvégzett könyvelési és bérszámfejtési feladatokért fizetnek.

Az online könyvelési árak azokat a szolgáltatásokat tartalmazzák, amelyekre ügyfeleinknek jellemzően szüksége van.

Könyvelési csomagunk magában foglalja az összes alapvető könyvelési szolgáltatásunkat, illetve a felhasznált szoftverek licenc díjait is.


Konto Online Könyvelőiroda - Online könyvelés árak

Online könyvelési árak összehasonlítása

A könyvelő kiválasztása vagy váltása során nem csupán az előnyös könyvelési díjra érdemes figyelni, hanem a szolgáltatások minőségére is. Irodánk nagy hangsúlyt fektet az alábbiakra:

 • Gyakorlott könyvelőkkel dolgozunk, akik komoly szakértelmükkel adózási kérdésekben is tudnak információt, tanácsot adni.
 • Szakmai fórumok rendszeresen résztvevői vagyunk, folyamatosan követjük a könyvelői, adózási kérdéseket.
 • Az online könyvelési rendszerbe beépített üzenőfalon bármikor lehet hozzánk fordulni, a kérdésekre legkésőbb két munkanapon belül írásban válaszolunk.
 • Minden ügyfelünknek dedikált könyvelőt jelölünk ki, aki szükség esetén telefonon is elérhető. Szabadsága során helyettest jelölünk ki.
 • Az online könyvelési rendszerünk sok beépített automatizálást segítő funkciót tartalmaz, amelyek tehermentesítik a könyvelőket a rutint és tudást nem igénylő munkák alól, így a komolyabb hozzáadott értéket teremtő tevékenységekre koncentrálhatnak.
 • Megítélésünk szerint egy jó könyvelési rendszer sokat segít, de maga a könyvelés folyamata teljesen NEM automatizálható. Szükség van jól képzett, szakértő könyvelők közreműködése is, akiket korrekt anyagi elismerésben kell részesíteni.

Ezért a Konto Online Könyvelőiroda nem az alacsony könyvlési árakkal, hanem a megbízhatósággal, szakértelemmel és elérhetőséggel versenyez. Ezt az is bizonyítja, hogy ügyfél-lemorzsolódásunk minimális, számos vállalkozás már több mint tíz éve partnerünk.

Könyvelőirodánk rendelkezik nagy összegű felelősségbiztosítással is, de ennek igénybevételére működésünk során soha nem volt szükség.

Díjaink a könyvelési díjból és a bérszámfejtési díjból állnak össze. A Normál díjszabásunk dinamikus, az adott hónap alatt kibocsátott számlák darabszámától függ, az alábbi táblázat szerint. A bérszámfejtés díja havi nettó 4000 forint / fő.


Konto Online Könyvelőiroda - Aktuális akciós könyvelés ajánlataink

Kedvezményes könyvelési és adó tanácsadás induló cégek számára!

Érdekel a kedvezményes könyvelési és adó konzultáció, visszahívást kérek!

 


Online könyvelési csomag - könyvelési díjak

Számlák száma / hóOnline könyvelés havi díja
0-30 számla30.000 forint + áfa
31-60 számla40.000 forint + áfa
61-100 számla48.000 forint + áfa

A fenti táblázat irányárakat tartalmaz, a pontos feladat fényében a díjunk változhat: például „alvó”, lényegében inaktív céget vállalhatunk kisebb díjért is. Viszont vannak esetek, ahol a könyvelés bonyolultsága (mint például könyvvizsgáló szükségessége, befektetések) vagy kockázata (igen nagy, akár sok százmilliós tételek) miatt nagyobb díjat kérünk.

A könyvelési díjunk minden szükséges tevékenységet fedez:

 • A befektetett eszközök analitikus és főkönyvi nyilvántartása;
 • A készletek főkönyvi könyvelése az ügyfél analitikus nyilvántartásai alapján;
 • A pénzügyi eszközök, követelések, saját tőke és a kötelezettségek főkönyvi nyilvántartása;
 • A költség (ráfordítás) és az eredményszámlák folyamatos vezetése;
 • Előírt analitikus nyilvántartások közül a főkönyvi rendszerhez tartozó, annak szerves részét képező –vevő, szállító analitikák vezetése;
 • A vállalkozás eredményének meghatározása;
 • A mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló, valamint az aktuális adóbevallások határidőre való elkészítése;
 • Az adózással kapcsolatos törvényekben előírt adat-bejelentési kötelezettségek teljesítése — csak és kizárólag a rendelkezésre bocsátott iratok, szerződések alapján;
 • Az adózással kapcsolatos törvényekben előírt, a könyvelés számain alapuló adóbevallások időben történő összeállítása;
 • Időszakonként információs anyagok kiadása a jogszabályi változások azon köréről, amelyek az ügyfelünk gazdasági döntéshozatalát jelentős mértékben érinthetik.

Ügyfelünk véleménye a Konto Online Könyvelőiroda könyvelési szolgáltatásainak áráról

Az is fontos szempont volt, hogy ne fix legyen a könyvelési szolgáltatás díja, hanem sávos, ahogyan a vállalkozásom változik, annak megfelelően változik az ár is. Az árképzés korrekt és figyelembe veszi az aktuális pénzügyi helyzetet. Minden kérdésre kitartóan és körültekintően válaszoltok, akár linkekkel alátámasztva, továbbmagyarázva és eddig mindig 24 órán belül.

Dr. Szabóné Hegedűs Éva

Kérdése van a Konto Online Könyvelőiroda könyvelési szolgáltatásainak árazásáról?

Hívja könyvelőirodánkat munkaidőben!

+36 1 612 7334

Írja meg kérdését,
igényét e-mailben!

info@kontoonline.hu

Kérjen visszahívást munkatársunktól!

Visszahívást kérek!